Прокуратура з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Західного регіону 14 липня почала перевірку обставин госпіталізації більше 20 військовослужбовців на міжнародних навчаннях «Репід Трайдент-2013» у Львівській області.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на прес-службу прокуратури.

«У зв'язку з інформацією про надходження у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону більше двох десятків військових, залучених до міжнародні навчання на Яворівському полігоні, розпочата і проводиться прокурорська перевірка дотримання законодавства з питань медичного та харчового забезпечення посадовими особами військової частини А4150 - Міжнародного центру миротворчості та безпеки», - йдеться в повідомленні.

Прокуратура з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Західного регіону притягнула до перевірки медичних фахівців регіону.

За даними регіонального медіа-центру Міністерства оборони у Львові, постраждалі були госпіталізовані протягом перших 7 днів навчань, що почалися 8 липня.

Серед причин госпіталізації називають проблеми з акліматизацією, гострі респіраторні захворювання і пошкодження кінцівок.
Українсько-американські командно-штабні навчання «Репід трайдент-2013» 8 липня стартували на території міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ у Львівській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276