У селищі Талаківка Іллічівського району Маріуполя пізно ввечері 13 липня водій скоїв наїзд на дитячу коляску, внаслідок чого загинув малюк, і зник з місця події. Як повідомляє прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області, співробітники міліції встановили транспортний засіб та особу водія, зараз він перебуває у розшуку.

Згідно з повідомленням, 13 липня о 23:45 в міліцію надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць 40 років Жовтня та Суворова невідомий автомобіль збив дитячу коляску, в якій була 9-місячна дитина. Бригадою «швидкої» дівчинка була доставлена ​​ в амбулаторію Талаківки, де від отриманих травм померла.

Встановити транспортний засіб було непросто. Мати загиблої дівчинки перебувала у шоковому стані і не могла розповісти про те, що сталося. На місці події були виявлені лише розсип скла і бічне дзеркало. Після встановлення очевидців аварії вдалося з'ясувати марку автомобіля та особу водія. 23-річний місцевий житель неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, в т.ч. і за скоєння ДТП.

На даний момент проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження зловмисника. Не виключається можливість того, що фігурант події може залишити межі України, тому інформація про зловмисника направлена ​​у П рикордонну службу України.

За даним фактом порушено кримінальне провадження щодо ч.2 ст.286 КК України - «Порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». Винуватцеві ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

358