Представники центральної лікарні Сан-Франциско повідомили про те, що ще одна пасажирка південнокорейського авіалайнера, який зазнав аварії при приземленні, померла від травм.

Ім'я і вік дівчинки, яка перебувала у критичному стані з минулої суботи, не повідомляється на прохання її батьків.

Вона стала третьою жертвою авіакатастрофи літака Boeing-777 авіакомпанії Asiana Airlines, що здійснював шостого липня рейс із Сеула в Сан-Франциско. Літак ударився об землю при посадці, розвалився і загорівся. Тіла двох пасажирок-школярок із Китаю були знайдені поруч з уламками літака.

У п'ятницю американські власті підтвердили повідомлення про те, що пожежна машина з тих, що брали участь у гасінні пожежі на літаку, наїхала на одну із загиблих.

Водій не помітив дівчинку, яка лежала на землі під шаром пожежної піни. Ще не відомо, отримала вона травми під час аварії чи під колесами машини.

Триває розслідування причин аварії.

Boeing 777 авіакомпанії Asiana Airlines, що слідував у Сан-Франциско із Шанхаю з пересадкою у Сеулі, зазнав аварії 6 липня. При жорсткій посадці у літака частково зруйнувався фюзеляж, після чого він загорівся. На борту лайнера знаходилися 291 пасажир і 16 членів екіпажу; внаслідок інциденту загинули дві людини, ще 182 отримали поранення.

У ході розслідування, зокрема, з'ясувалося, що один із пілотів вперше в кар'єрі садив літак подібного типу в аеропорту Сан-Франциско; в той же час на інших лайнерах він налітав більше десяти тисяч годин.

Нагадаємо, попереднє розслідування показало, що на посадці літак не долетів до злітно-посадкової смуги, зачепив захисну стіну і у нього відвалився хвіст.

За матеріалами: Радіо Свобода

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197