Вчора, 12 липня, в Черкаській області при затриманні зловмисника був смертельно поранений співробітник Смілянського міськвідділу міліції УМВС в області, повідомили в Управлінні зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

За даними УЗГ, винуватець у смерті правоохоронця раніше підозрювався в злочинах проти власності, зокрема, йому були висунуті підозри у вчиненні крадіжки.

У зв'язку з цим він був запрошений до міськвідділу міліції для дачі пояснень з цього приводу. Чоловік прибув у встановлений час, поговорив зі слідчим, після чого був відпущений додому, наголошується в повідомленні.

Наступного дня йому було запропоновано знову з'явитися в міліцію для дачі свідчень, але він не прийшов, а також не відповідав на дзвінки правоохоронців і навіть рідних, повідомили в МВС.

У той же час через три дні брат підозрюваного прибув до правоохоронців із заявою про його зникнення і пояснив, що той пішов з дому і до цих пір про нього нічого невідомо, наголошується в повідомленні.

На підставі заяви родича інформація про зникнення чоловіка була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і зареєстровано кримінальне провадження.

Через деякий час правоохоронцям стало відомо місцезнаходження цієї людини. Для з'ясування всіх обставин справи туди виїхав наряд міліції.

«Не чекаючи опору від розшукуваного, правоохоронці виїхали без зброї. При спробі підійти до чоловіка, той кинувся на одного з міліціонерів з ножем і завдав йому кілька ударів. Рани виявилися не сумісними з життям », - повідомили в МВС.

Після цього чоловік, розуміючи, що йому не уникнути відповідальності, втік з місця злочину і згодом покінчив життя самогубством, йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

400