«Є голови адміністрацій, які за рік жодного разу взагалі не подзвонили, навіть не приїхали. Підкреслюю – жодного разу. А є мери, які щодня дрочать своїми дзвінками з порожніх питань. Коли заглиблюєшся у питання, розумієш – це суцільна порнографія їхньої роботи», - голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк поскаржився, що не міг додзвонитися чотирьом головам районних адміністрацій.

«Я, як і всі, не міг до кінця повірити, що він дійсно не має наміру нічого змінювати. Взагалі нічого не хоче міняти, а хоче зайняти місце Кучми. Він просто вважав, що буде Кучмою у вишиванці», - колишній глава МВС Юрій Луценко про те, що Віктор Ющенко не збирався нічого міняти після Леоніда Кучми.

«Розповідають про мене всяке, навіть, що на Марсі буваю. Точно буваю, і не тільки на ньому. Але чутки принципово не коментую, інакше стану на рівень тих, хто їх вигадує», - екс-мер Києва Леонід Черновецький про своє життя після відставки.

«Наше завдання – не дати провести нелегітимну сесію нелегітимним депутатам (Київської міської ради. - Ред.). Для цього, у разі необхідності, ми готові до таких жорстких дій, як штурм для проходження в будівлю», - народний депутат України із фракції ВО «Батьківщина» Юрій Одарченко про штурм будівлі Київради.

«Міліція різна – у ній є сумлінні люди, совісні, які готові загинути заради інших, але є і негідники», - народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник про події у Врадіївці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

550