Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов не виключає, що позачергова сесія Київради відбудеться наприкінці липня – на початку серпня. Про це Попов сказав на прес-конференції сьогодні.

Він пообіцяв, що звернеться до Київради з проханням визначитися з датою сесії на найближчий час.

«Я сподіваюся, що сесія відбудеться», - сказав він, додавши, що конкретно про терміни говорити не може, оскільки рішення приймає міськрада.

«Нам потрібно шукати варіанти і приймати відповідні рішення, тому я буду просити депутатів Київради зібратися на нове засідання і проголосувати низку рішень», - сказав він, повідомляє «УНІАН».

Він підкреслив, що якщо сесія не розподілить кошти, то в місті може початися колапс. Так, за його словами, підрядники, які реконструюють Поштову площу, вже пригрозили, що припинять роботи у разі відсутності подальшого фінансування.

Він зауважив, що, крім важливих соціальних рішень, які не були прийняті вчора через зрив сесії, у КМДА готується ще кілька важливих для міста рішень.

Відповідаючи на запитання, що зробить міськрада, якщо і наступне засідання буде заблоковане, Попов висловив сподівання, що до цього часу правоохоронні органи дадуть оцінку вчорашнім подіям.

«Я обов'язково відпрацюю це питання. Проведу переговори з міськими профспілками, і я думаю, що вони зможуть знайти переконливі аргументи для політиків щодо того, щоб вони не блокували», - сказав Попов.

Як раніше повідомляв ForUm, секретар Київради Галина Герега не виключає проведення позачергової сесії Київської міської ради.

11 липня секретар Київської міської ради Галина Герега закрила сесію Київради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

803