Громадяни Білорусі, які постраждали внаслідок зіткнення двох пасажирських автобусів біля с. Воля-Любитівська Волинської області, вже відправлені на батьківщину, повідомляє білоруське посольство в Києві.

«Всі вони вже виїхали до Білорусі», - повідомили у диппредставництві.

Крім того, у посольстві зазначили, що на сьогоднішній день вирішується питання репатріації тіла загиблого білоруського хлопчика, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За останніми даними Держслужби з надзвичайних ситуацій України, внаслідок ДТП на Волині у четвер 8 людей загинули, 36 - госпіталізовані. Серед 8 загиблих - двоє іноземців (одна дитина - громадянин Білорусі, і один громадянин Болгарії - водій туристичного автобуса) і шестеро українців.

Госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості 36 чоловік, із них 26 білорусів (у тому числі 17 дітей і підлітків), один громадянин Болгарії (водій туристичного автобуса), 9 українців (у тому числі двоє дітей).

Нагадаємо, ДТП сталося вранці 11 липня внаслідок лобового зіткнення автобуса SETRA, що перевозив громадян Республіки Білорусь на відпочинок до Болгарії, і автобуса «БАЗ A07925», що здійснював рейс за маршрутом Луцьк-Шацьк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

432