Чергове засідання Комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії відбудеться наприкінці вересня – на початку жовтня поточного року. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у Сочі (РФ) за результатами робочої зустрічі з головою уряду Російської Федерації Дмитром Медведєвим, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Ми домовилися, що засідання міжурядового комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії, яка діє під головуванням президентів України і Росії, ми проведемо наприкінці вересня – на початку жовтня, - сказав Азаров. - А до цього часу ми дамо доручення відповідним міністерствам і відомствам з усіх питань, які ми сьогодні обговорювали, підготувати проекти рішень і максимально узгодити позиції».

У цілому прем'єр-міністр позитивно оцінив робочу зустріч з Медведєвим, у ході якої вдалося знайти взаєморозуміння з багатьох питань.

«Наша спільна думка збігається: необхідно частіше зустрічатися і у дружній атмосфері обговорювати всі проблеми, які виникають, намагатися знаходити взаємовигідні рішення. Ми просунулися практично з усіх питань, які обговорювали», - підкреслив Азаров.
«Я задоволений результатами зустрічі, вона була корисною, і відбувся дуже конструктивний обмін думками», - сказав він.

Прем'єр-міністр зазначив, що у сторін нарешті з'явилося вміння знаходити гнучкі рішення у чутливих питаннях, і це необхідно розвивати.

Нагадаємо, сьогодні, 12 липня, прем'єр-міністр України Микола Азаров перебуває з робочою поїздкою у Сочі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

350