Колишній прокурор Врадіївського району Сергій Мочалко, звільнений після скандалу з жорстоким зґвалтуванням, скоєним співробітниками місцевої міліції, переведений на посаду рядового працівника прокуратури Кривоозерського району.

Про це повідомила керівник прес-служби Миколаївської обласної прокуратури Наталія Абрамова.

«Сергій Мочалко переведений до прокуратури Кривоозерського району на рядову посаду», - сказала Абрамова.

Вона також підтвердила, що потерпіла у «врадіївській справі» Ірина Крашкова бере активну участь у слідчих діях, передає «Укрінформ».

Нагадаємо, наприкінці червня троє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову. Жінка впізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Двоє з них виявилися співробітниками Врадіївського РВВС - лейтенант міліції Дмитро Поліщук та старший лейтенант міліції Євген Дрижак.

Коли після злочину прокуратура залишила Дрижак на волі, давши йому статус свідка, обурені мешканці Врадіївки вийшли на стихійний мітинг і штурмували райвідділ міліції.

Розслідування резонансної справи взяв під особистий контроль Президент Віктор Янукович.

Після скандалу генеральний прокурор Віктор Пшонка звільнив з посади (але не з органів прокуратури - ред.) Врадіївського районного прокурора Сергія Мочалко.

Також були звільнені начальник Врадіївського райвідділу міліції Віталій Синицький і глава УМВС Миколаївської області Валентин Парсенюк.

Всі зловмисники, в тому числі Дрижак, затримані. Слідство триває.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297