Глава Міністерства закордонних справ Польщі Радослав Сікорський закликав польських політиків не приймати ніяких рішень, які зашкодили б підписанню Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

«Я б закликав усі політичні сили Польщі, щоб вони не зробили нічого, що б призвело до того, коли Польща стала б причиною зниження шансів підписання цієї Угоди (про асоціацію - Ред.)», - сказав Сікорський, повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на польський телеканал TVN24.

Як раніше повідомляв ForUm, президент Польщі Броніслав Коморовський під час заходів до 70-ї річниці Волинської трагедії у Варшаві назвав її «злочином з ознаками геноциду» у період Другої світової війни.

Нагадаємо, на 70-річчя Волинської трагедії 14 липня в Луцьку пройдуть урочистості, організовані католицькою церквою у співпраці з іншими церквами. Урочистості проходитимуть за участю президента Польщі Броніслава Коморовського.

Сенат Польщі ухвалив резолюцію до 70-річчя Волинської різанини, названої депутатами «етнічним конфліктом 1943 року, результатом якого стало масове знищення польського населення на Волині».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279