Міжнародний валютний фонд має намір продовжити дискусію з Україною щодо нової програми співпраці, проте нагадує про ключові питання, які повинні бути врегульовані під час переговорів.
 
Про це під час традиційного брифінгу у Вашингтоні заявив керівник департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Джеррі Райс.

«Все, що я можу сказати: у червні Україну відвідала місія Фонду з ознайомчою метою - щоб познайомитися з владою, представниками Адміністрації Президента, керівництвом Національного банку, а також ознайомитися з економічною ситуацією в країні. Як ви знаєте, влада України наполягає на підписанні угоди за програмою stand-by, але дискусії тривають. У нас є велике поле для технічної роботи», - підкреслив Райс, повідомляє «УНІАН».

Він зазначив, що технічні дискусії тривають. «Ми продовжимо дискусії в ім'я досягнення конкретного результату і отримання конкретних заходів і кроків, які необхідно буде вжити», - сказав глава департаменту МВФ.

Нагадаємо, 26 червня перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов провів зустріч з делегацією представників Міжнародного валютного фонду.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров у ході зустрічі з новим керівником місії Міжнародного валютного фонду в Україні Миколою Георгієвим обговорив економічні питання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286