Польська прикордонна служба рекомендує користуватися іншими пунктами пропуску на кордоні з Україною в обхід «Зосін-Устилуг» (Волинська область) у зв'язку з ремонтними роботами, які планується завершити в 1-му кварталі 2014 року.
Про це повідомляє прес-служба прикордонників.

Реконструкція, яка проводиться в названому пункті пропуску, передбачає будівництво нових павільйонів у напрямках як на в'їзд, так і на виїзд з Польщі.

«Роботи при будівництві можуть продовжитися до осені цього року, а завершення реконструкції всього пункту пропуску заплановане на перший квартал майбутнього року», - зазначила прес-служба.

Прикордонники запевнили, що докладуть максимум зусиль для того, щоб у цьому пункті пропуску не утворювалися великі черги, але закликали мандрівників до розуміння ситуації і рекомендували користуватися, по можливості, іншими пунктами пропуску.

На польсько-українському кордоні протяжністю близько 540 кілометрів діє 12 п.п. (по шість автомобільних і залізничних), низка експертів і українських і польських політиків називали це занадто малою кількістю і виступали за його збільшення. Для порівняння, в Німеччині, на кордоні з Польщею, який також перевищував 500 км, працювало 38 пунктів пропуску, з яких 19 автомобільних.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250