У Севастополі врятували чоловіка, який на спір вирішив перепливти Камишову бухту. Про це повідомляє управління ДСНС у Севастополі.

Згідно з повідомленням, о 7.30 11 липня по телефону «101» місцеві жителі повідомили про те, в Гагарінському районі в Камишовій бухті людину віднесло в море. Відразу ж до місця події вийшов катер МНС з рятувальниками на борту. Сім фахівців аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС обстежили акваторію бухти і на відстані 600 метрів від берега виявили на воді знесилену людину. Водолази повантажили врятованого на борт і передали на березі родичам, які вже втратили надію на його повернення.

Як розповів начальник групи водолазно-рятувальних робіт спецназу управління ДСНС Севастополя Володимир Кудрявцев, який прибув на місце одним з перших, вранці компанія з чотирьох чоловік відпочивала на березі Камишової бухти. Один з чоловіків (місцевий житель 1985 народження) вирішив на спір переплисти бухту (від пляжу до території підприємства «Югторсан»). Люди, що залишилися на березі, втратили його з виду, не могли докричатися і почали кликати на допомогу. На щастя, вони вчасно викликали рятувальників.

Місце події - територія Морського рибного порту, де категорично заборонено відпочинок на воді. Нагадаємо, з початку року в Севастополі на воді загинули 9 осіб, врятовано - 17, з них двоє дітей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311