Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов доручив провести в автономії широку роз'яснювальну роботу з питання підвищення безпеки дорожнього руху у високий курортний сезон. Таке доручення глава виконавчої влади автономії озвучив на засіданні кримського уряду 11 липня, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

«Зараз у Криму пік високого курортного сезону і навантаження на транспортну сферу дуже велике. Кількість транспорту збільшилася в кілька разів. Це тягне за собою ускладнення обстановки на дорогах і збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод», - підкреслив Могильов.

З метою підвищення безпеки на дорогах доручено організувати широку інформаційну кампанію у засобах масової інформації, розміщувати тематичну соціальну рекламу на телебаченні і радіо, а також у транспортних засобах, в тому числі - у тролейбусах.

Голова Ради міністрів підкреслив, що в цій роботі, крім ДАІ, повинні активно брати участь всі кримські міністерства і рескомітети. «Необхідно звернути увагу всіх кримчан і гостей півострова на те, що в курортний сезон обстановка на дорогах складна і до цього треба ставитися з максимальною обережністю. Це повинні розуміти і туристи, і кримчани», - підсумував Могильов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152