Постійним представником Національного банку України у Верховній Раді України призначений Сергій Зайчук, повідомляє прес-служба НБУ.

«З 9 липня 2013 року постійним представником Національного банку України у Верховній Раді України призначений Сергій Валентинович Зайчук», - йдеться у повідомленні.

Зайчук народився 3 вересня 1975 року в м. Києві. У 1998 році закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» і отримав кваліфікацію менеджера-економіста, а в 2001 році - Київський національний економічний університет за спеціальністю «Банківська справа», отримавши кваліфікацію магістра бізнесадміністрування.

З 1998 по 2003 роки працював у банках України, з 2003 до 2009 року - на керівних посадах в інших комерційних структурах. З квітня 2009 року заступник, перший заступник генерального директора, генеральний директор Державної інноваційної фінансово-кредитної установи.

Нагадаємо, постійний представник Національного банку України у Верховній Раді України - особа, уповноважена забезпечувати взаємодію між НБУ і Верховною Радою України, сприяти вирішенню питань, що виникають в їхніх відносинах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183