Інформація, поширена ЗМІ про сутички народних депутатів, мітингувальників і правоохоронців біля будівлі Київради, не відповідає дійсності, заявляє відділ зв'язків з громадськістю столичного управління МВС.

У міліції нагадали, що сьогодні біля Київської міської Державної адміністрації деякі громадські організації та окремі політичні сили проводять заходи з масовою участю громадян.

Перед початком засідання Київради народні депутати разом зі своїми помічниками безперешкодно проходили в зал.

Разом з тим, вхід громадян був обмежений у зв'язку з неможливістю розмістити всіх бажаючих у сесійній залі КМДА. Про це присутнім повідомили правоохоронці, які забезпечували охорону громадського порядку біля будівлі.

Незважаючи на це, деякі з мітингувальників намагалися потрапити до зали, в результаті чого виникла бійка.

«Завдяки злагодженим діям правоохоронців розвитку конфлікту вдалося уникнути», - заявили в міліції.

За даними МВС, потерпілих немає. Звернень до правоохоронців з боку громадян або народних депутатів про правопорушення не надходило.

Як повідомляв ForUm, з ранку біля Київради зібралося близько 500 активістів ВО «Батьківщина», «УДАРу», ВО «Свобода» і кількох громадських організацій.

Міліція закликала учасників масових заходів біля будівлі Київської міської державної адміністрації дотримуватися правопорядку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140