Центральна виборча комісія України прийняла протокол окружної комісії N224 про підсумки голосування на проміжних виборах народного депутата, повідомили у прес-службі комісії.

У відомстві зазначили, що 10 липня відбулося чергове засідання ЦВК, яке провів голова комісії Михайло Охендовський.

«Комісія розглянула відомості протоколу окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу N224 про підсумки голосування на проміжних виборах народного депутата України 7 липня 2013 року. Після завершення процедури протокол був прийнятий для подальшого опрацювання Центральною виборчою комісією», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, проміжні вибори в окрузі N224 (Севастополь) проводилися 7 липня у зв'язку з достроковим припиненням повноважень депутата Павла Лебедєва (Партія регіонів), призначеного на посаду міністра оборони України.

Наприкінці червня 12 кандидатів відмовилися від боротьби, після чого на окрузі залишилося 11 кандидатів, серед яких мільярдер Новинський, якого підтримувала Партія регіонів, єдиний кандидат від опозиції Дмитро Білоцерковець, представник від КПУ Василь Пархоменко і самовисуванець Іван Комелія.

ЦВК опрацювала 100% протоколів в окрузі N224. Самовисуванець Вадим Новинський набрав 53,41% голосів при явці 24% виборців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

855