9 липня 2013 року у чергову частину Снігурівського РВ УМВС України у Миколаївській області звернулася 21-річна жителька одного із сіл району і повідомила про те, що 7 липня 2013 р. щодо неї було застосоване насильство. Як повідомляє обласне управління МВС, дівчина прийшла до райвідділу разом з матір'ю і розповіла, що 27-річний житель райцентру під час святкування свята Івана Купала погрожував їй зґвалтуванням.

Правоохоронці опитали присутніх на святі жителів Снігурівського району (свято відзначалося три дні - з п'ятниці по неділю, на території одного із сіл регіону). Зі слів учасників застілля, які, незалежно від того, що живуть у різних селах, у більшості своїй знайомі між собою, не було жодного інциденту протягом зазначених трьох днів.

Слідчим відділенням Снігурівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.152 КК України («Зґвалтування»), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Проводяться слідчі дії, призначене проведення судово-медичних експертиз.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286