Спортсмени та гості зі 150 країн прибули до Донецька на юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики, який стартує сьогодні.

Про це сказав сьогодні на прес-конференції міський голова Олександр Лук'янченко.

«Це представники 150 країн. Загалом з гостями це близько 3 тисячі осіб», - зазначив мер.

За його словами, учасники та гості ще будуть приїжджати. Як зазначив Лук'янченко, Донецьк повністю готовий до юнацької легкоатлетичної першості. Сім'ї IAAF розміщені у п'ятизірковому готелі, команди, техперсонал, ЗМІ розселилися у великих готелях міста рівня 3-5 зірок.

Також для розміщення учасників задіяні гуртожитки Донбаської національної академії будівництва і архітектури та Донецького вищого училища олімпійського резерву та Донецького педагогічного коледжу. Для забезпечення безпеки у шахтарську столицю додатково залучено 300 співробітників МВС із міст області, повідомляє «Укрінформ».

Нагадаємо, чемпіонат пройде у Донецьку з 10 по 14 липня на базі РСК «Олімпійський». У 40 легкоатлетичних дисциплінах буде розіграно 120 комплектів медалей.

Президент України привітав учасників та організаторів юнацького чемпіонату світу 2013 року з легкої атлетики, який пройде у Донецьку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203