На розвиток столичної інфраструктури буде спрямовано додатково 138,3 млн грн. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.

Підготовлені відповідні пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Києва на 2013 рік, повідомляє прес-служба КМДА.

Крамаренко зазначив, що це коригування носить в основному технічний характер, оскільки звітність за перше півріччя тільки збирається, аналізується і пропозиції про перерозподіл коштів з тих об'єктів, де будівництво не ведеться, будуть підготовлені вже за результатами цієї роботи.

«Найбільш суттєві зміни стосуються державного бюджету, адже Кабмін розпорядженням від 3 липня виділив Києву 100 мільйонів гривень - по 50 млн гривень на реконструкцію Поштової площі та на будівництво метро на ж/м Теремки. Щодо міського бюджету в межах передбачених асигнувань, на окремих об'єктах скориговані суми проектних робіт, а також виділено кошти на оплату заборгованості минулих років у сумі 13,9 млн грн. Також за рахунок перерозподілу передбачаються кошти на встановлення модульних громадських туалетів - 4,8 млн грн, реконструкцію котельні на вул. Котельникова, 7/13 - 4,8 млн грн і продовження робіт на магістральних каналізаційних колекторах - 12,2 млн грн», - пояснив він.

Крім того, за рахунок капітальних витрат, які враховані в бюджеті міста, досі не використано 38,3 млн грн, вони перерозподілені і направлені на наступні об'єкти:

Реконструкція парку «Володимирська гірка» - 3 млн грн.
Будівництво центру з надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів УДАІ ГУ МВС України в м. Києві по вул. Жилянській, 5 - 4 млн грн.

Створення алеї військової слави у парку Вічної слави - 1,5 млн грн.

Продовження реконструкції проспекту Григоренка - 16,4 млн грн.

Реконструкція дороги Київ - Гостомель - 2,4 млн грн.

Реконструкція вул. Ахматової - 2 млн грн.

Створення центру електронного урядування «Електронна столиця» - 8 млн грн.

Будівництво трансформаторної підстанції на вул. Б. Хмельницького, 6-А - 1 млн грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213