У Красноперекопському районі в Криму рятувальниками знайдений і вилучений з каналу автомобіль з двома загиблими. Про це повідомляє ДСНС Криму.
 
9 липня о 13.35 черговий насосної станції Північнокримського каналу, розташованої за 2 км від с. Братське, повідомив у службу порятунку про те, що за 100 метрів від нього з ґрунтової дороги в канал упав автомобіль ВАЗ 2106 з людьми. На місце події негайно були направлені оперативно-рятувальна група Красноперекопського РВ ГУ ДСНС України в АР Крим, водолазно-рятувальна група м. Євпаторія, а також прибули співробітники Державтоінспекції.
 

На місці події чітко було видно сліди коліс авто, які вели до води каналу. Водолазам-рятувальникам знадобилося всього 10 хвилин для того, щоб виявити автомобіль, незважаючи на те, що видимість становила всього близько 50 см.

Автомобіль ВАЗ 2106 перебував на глибині близько 3 м, в салоні авто були виявлені 2 людини. За допомогою троса і трактора автомобіль витягнули на поверхню. Загиблими виявилися жителі с. Братське Красноперекопського район: чоловік 1972 р.н. і жінка 1985 р.н.

За попередньою версією, під час руху автомобіля у нього було пошкоджено заднє праве колесо, внаслідок чого водій не впорався з керуванням і з'їхав у канал, глибина якого в цьому місці становить 11 м. За фактом події ведеться слідство співробітниками МВС та прокуратури.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

359