У чергову частину Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області звернулися народні депутати, представники однієї з політичних партій, з повідомленням про те, що до них надійшла інформація про нібито виявлення у будинку в селі Сирове залишків тіл двох неповнолітніх дівчат. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю УМВС у Миколаївській області.

З метою перевірки до вказаного місця попрямували представники керівництва обласного управління міліції, районного відділу, слідчо-оперативна група райвідділу міліції і народні депутати.

За результатами огляду місцевості, зазначеної депутатами, не було виявлено жодного доказу наявності залишків людських тіл, про які йшла мова в повідомленні.

Правоохоронці та політики, поспілкувавшись з місцевими жителями, встановили, що інформація, надана представниками політичної партії, не знайшла підтвердження і не відповідає дійсності, наголошується в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист були затримані 28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. Ще один підозрюваний міліціонер затриманий 2 липня і заарештований до 15 серпня.

Прокуратурою Миколаївської області ініційовано додаткове вивчення матеріалів за фактами правомірності дій працівників Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області при розкритті кримінальних проваджень минулих років, у першу чергу - умисних вбивств і зґвалтувань.

Протягом 2011-2013 років на території Врадіївського району було скоєно 4 умисні вбивства: три - у 2011 році, одне - у 2012 році. У поточному році умисних вбивств у м. Врадіївка не зареєстровано. Серед зазначених чотирьох вбивств одне залишається нерозкритим, це вбивство 15-річної дівчини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240