У «врадіївській справі» з'явилися перші висновки експертів: у машині одного з підозрюваних знайшли кров потерпілої. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.
 
Як повідомив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, на підтвердження скоєння злочину підозрюваними у «врадіївській справі» в автомобілі одного з підозрюваних знайдена кров, яка належить жительці смт Врадіївка Ірині Крашковій. Це підтверджено відповідним висновком експертизи.

Крім того, як зазначив Єфименко, в деяких засобах масової інформації поширювалися доведення про те, що нібито аналізи, які спочатку були відібрані у потерпілої, на вимогу керівництва лікарні (головного лікаря) були замінені на інші. Прокуратура Миколаївської області офіційно заявляє, що ті аналізи, які були первинно відібрані, належать потерпілій, і це також підтверджено висновком експертної установи.

Таким чином, прокуратура спростовує доведення, які були оприлюднені у засобах масової інформації, оскільки відібрані зразки дійсно належали потерпілій.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист були затримані 28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. Ще один міліціонер, Євген Дрижак, затриманий пізніше, 2 липня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

866