У московському зоопарку впав поміст, призначений для годування жирафів, постраждали 13 осіб, майже всі вони отримали удари.
 
Про це повідомив в.о. керівника столичного департаменту охорони здоров'я Георгій Голухов.
 

Раніше в прес-службі МНС уточнили, що з висоти двох метрів на людей у ​​московському зоопарку впав дерев'яний поміст, за попередніми даними, призначений для годування жирафів. За даними головного слідчого управління СК РФ по столиці, кількість постраждалих складає 13 осіб.

«На щастя, платформа, що впала, перебувала не дуже високо над землею, і завдяки цьому більшість постраждалих відбулася забоями. У одного чоловіка переломи, а одна дитина госпіталізована у Філатовську лікарню з підозрою на струс мозку», - сказав Голухов.

За його даними, всього за медичною допомогою звернулися дев'ять осіб з 15, що були на помості, повідомляють РІА «Новости».

У зоопарку дуже багато відпочиваючих, всі цікавляться подією. Одна з очевидців зазначила, що все сталося несподівано.

«Ми з дитиною вийшли з дельфінарію, почули гучні крики. Дорослі і діти опинилися придавлені системою для годування жирафів. Одна жінка, яка постраждала, сама викликала «швидку допомогу». Вона приїхала дуже швидко», - поділилася враженнями відвідувачка зоопарку.

Співробітниця прес-служби зоопарку уточнила РІА Новини, що жираф не постраждав. Крім цього, вона зазначила, що атракціон з годівлі жирафа у вівторок був закритий. Він був накритий синім тентом. За її словами, кілька людей самовільно зняли тент і залізли на площу, що обвалилася під їхньою вагою. При цьому площа розрахована на три людини, а там перебувало близько шести. Охоронця в цей момент не було на місці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

578