Реалізація Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки дозволить вже до кінця року залучити додаткові фінансові ресурси.

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час наради з розгляду регіональних аспектів реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, яка відбулася в Лівадії (Ялта, Автономна Республіка Крим), повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів Україна.

«Я глибоко переконаний, що програма активізації економіки дозволить вже до кінця року отримати додатково потужний фінансовий ресурс. У цьому немає ніяких сумнівів», - сказав Азаров.

Він закликав керівників регіонів активніше працювати над розробкою та впровадженням великих інвестиційних проектів, реалізація яких сприятиме розвитку як економіки регіонів, так і країни в цілому.

«Без злагодженої роботи, насамперед, голів обласних державних адміністрацій, секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Національного банку України, керівництва основних державних банків, ми цю програму не реалізуємо», - додав прем'єр-міністр України.

Нагадаємо, сьогодні під головуванням прем'єр-міністра України Миколи Азарова в Лівадії (Ялта, Автономна Республіка Крим) проходить нарада з розгляду регіональних аспектів реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. У нараді беруть участь перший віце-прем'єр-міністр, віце-прем'єр-міністри, міністри, керівники інших центральних органів виконавчої влади, голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим, керівники облдержадміністрацій, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій.

Як повідомлялося, Україна приступила до активної фази реалізації Державної програми активізації розвитку економіки. Так, у нашій країні з використанням механізмів, закладених у Програмі, вже втілюється три великих проекти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274