Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від керівників міністерств та регіонів активізувати виконання протипожежних заходів. Як повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, про це він заявив під час наради з розгляду регіональних аспектів реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, яка відбулася в Лівадії (Ялта, Автономна Республіка Крим).

«Зараз в країні склалася пожежонебезпечна ситуація. Я вимагаю від керівників міністерств та регіонів активізувати заходи з недопущення пожеж. Якщо потрібно - закривайте ліси, тримайте ситуацію під контролем», - підкреслив Азаров.

Також прем'єр вимагає від місцевої влади активізувати роботу з проведення ямкового ремонту. Він додав, що на ці цілі будуть виділені додаткові фінансові ресурси.

Глава уряду звернув увагу губернаторів на необхідність до початку нового навчального року вирішити питання забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів внутрішніми туалетами.

Крім того, Азаров нагадав про завдання Президента України до 2014 року щодо 100-відсоткового забезпечення місць у дитсадках.

Нагадаємо, враховуючи прогнозне підвищення температури, необхідно посилити роботу з недопущення пожеж на потенційно небезпечних промислових і військових об'єктах, а також у лісових масивах, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204