З початку нового футбольного сезону ПриватБанк відкрив продаж квитків на домашні матчі провідних українських клубів ФК «Шахтар», ФК «Динамо» і ФК «Дніпро» через мережу терміналів самообслуговування.

Як повідомили у банку, тепер купити квиток на футбол можна за півтори хвилини без черг і додаткових комісій у будь-якому із 8500 терміналів по всій Україні.

«Спеціально для футбольних уболівальників ми розробили найшвидший, зручний і надійний спосіб купівлі квитків без черг, без перекупників, без націнки, - каже керівник напряму «Електронні квитки» ПриватБанку Христина Кармазіна. - Термінали є у кожному відділенні ПриватБанку, у найбільших торговельних центрах українських міст».

Для покупки квитка у терміналі досить натиснути на екрані меню «Квитки», назву команди і дату проведення матчу. Вибравши зручний сектор і місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. На роздрукованому у терміналі квитку вказаний унікальний штрих-код, який неможливо підібрати або згенерувати, а також зазначена інформація про матч і правила поведінки на стадіоні, пишуть «Версії».

Електронні квитки на матчі, які проходять на «Дніпро Арені», обмінюються на квиткові бланки у касах стадіону або у зазначених відділеннях. Електронні квитки на матчі, які проходять на НСК «Олімпійський» та «Донбас Арені», обмінювати не потрібно, вони скануються турнікетом на вході у стадіон.

«Перед запуском послуги ми тестували зчитування унікального штрих-коду на роздрукованому квитку, навмисно надриваючи і емітуючи легку потертість чека терміналу, турнікети стадіонів легко читають код квитка, який навіть кілька днів пролежав у кишені:)», - зазначила Христина Кармазіна.

Найближчий термінал самообслуговування ПриватБанку можна знайти на карті офіційного сайту або через мобільний додаток ПриватКарта.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253