Гранична чисельність працівників Київської міської державної адміністрації, згідно з постановою Кабінету Міністрів №338 від 15 травня, буде збільшена на 37 осіб, повідомив заступник голови КМДА - керівник апарату Олександр Пузанов.

«Після торішньої оптимізації структура КМДА має менше рівнів ієрархії, вона стала більш прозорою і гнучкою. Проте головною метою перетворень було ефективне виконання всіх функцій київської влади. В умовах збільшення кількості завдань штат доведеться знову розширювати», - цитує Пузанова прес-служба міськадміністрації.

За словами заступника голови КМДА, на столичну міськдержадміністрацію були покладені додаткові повноваження і функції у сфері екології та охорони природних ресурсів.

Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА братиме участь у моніторингу стану навколишнього середовища, здійснюватиме видачу дозволів на змішування та захоронення відходів, екологічну експертизу проектів будівництва тощо.

Керівник апарату КМДА сподівається, що додаткові функції вдасться виконувати за допомогою меншої кількості службовців, ніж пропонується постановою Кабміну.

Нагадаємо, згідно з указом Президента України від 24 травня 2013 року «Про заходи забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території», деякі повноваження центральних органів виконавчої влади буде передано місцевим державним адміністраціям.

Київська влада має визначити перелік тих повноважень центральних органів виконавчої влади, які було б доцільно передати місцевим державним адміністраціям.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

300