Посольство Польщі в Україні планує у серпні відкрити пункт прийому візових анкет - візовий центр в Ужгороді. Про це розповів генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд під час зустрічі з в.о. голови Закарпатської облдержадміністрації Ігорем Свищом 8 липня, повідомляє Закарпатська ОДА.

«Ми прийняли таке рішення, оскільки розуміємо, що для жителів області отримати шенгенську візу через польські консульські установи проблематично - потрібно їхати або до Львова, або до Івано-Франківська. Але робота візового центру в Ужгороді - це лише один із пунктів поліпшення візової політики на Закарпатті. Основним завданням сьогодні ми бачимо відкриття пішохідного та велосипедного переходів «Лубня - Волосате» на українсько-польському кордоні. Тоді буде сенс ввести ще й малий прикордонний рух для закарпатців», - зазначив він.

Як розповів генеральний консул, для польського візового центру в Ужгороді вже знайшли приміщення - він буде розташовуватися в центрі по вул.Капушанській. Попередньо, роботу установа почне вже на початку серпня, офіційне ж відкриття заплановане на 27 серпня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

939