Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав збірну України з перемогою на Чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

Згідно з повідомленням, Азаров пообіцяв разом з міністром молоді та спорту забезпечувати належні умови для розвитку спорту в Україні і, зокрема, для підготовки до наступної Олімпіади.

 
Українська збірна завоювала 16 медалей: 8 золотих, 5 срібних і 3 бронзових, посівши у загальнокомандному заліку 3 місце у змаганнях серед юніорів та 4 серед молоді до 23 років. Чемпіонат проходив з 27 по 30 червня 2013 року у польському місті Познані.

«Хочу вас привітати з таким вагомим результатом: 5 золотих, 5 срібних і 3 бронзових. Це серйозне досягнення українських спортсменів, українського спорту», - підкреслив Азаров.

За високі досягнення на Чемпіонаті Європи та вагомий внесок у розвиток українського спорту Микола Азаров вручив урядові нагороди спортсменам. Разом з тим прем'єр-міністр із задоволенням відзначив досягнення української спортсменки Наталії Довгодько на XXVII Всесвітній літній Універсіаді у Казані, яка в перший день змагань завоювала золоту медаль.

Нагадаємо, українка Наталія Довгодько завоювала «золото» у фіналі змагань з академічного веслування в одиночці на Універсіаді у Казані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176