У Вінницькій області троє дітей отримали опіки під час святкування Івана Купала, повідомляє прес-служба обласного управління ДержНС.

Так, 6 липня, о 23:40 рятувальники отримали повідомлення про те, що у м.Барську до районної лікарні був госпіталізований 10-річний хлопчик (житель с.Дяківка) з діагнозом «термічний опік полум'ям обох верхніх кінцівок 5-7% тіла II -III ступеня». Як з'ясувалося, опіки хлопчик отримав внаслідок необережного поводження з вогнем. Зараз потерпілий перебуває у травматологічному відділенні лікарні у стані середньої тяжкості.

Наступного дня в 00:48 на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини №1 м.Вінниця надійшло повідомлення про те, що 12-річний хлопчик, перебуваючи у бабусі у с.Ялтушків під час святкування свята Івана Купала скочив у вогонь, внаслідок чого отримав опіки шкіри II-III ступеня. Зараз стан здоров'я потерпілого тяжкий.

У той же день о 23:00 в районну лікарню м.Іллінці був госпіталізований 10-річний житель с.Бабин з діагнозом «термічний опік правої сідниці стегна». Постраждалий отримав опіки, перестрибуючи через багаття. Стан потерпілого - задовільний.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293