Сьогодні о 12:30 жителі Заставнівського району Чернівецької області розблокували дорогу, яку вранці перекривали з вимогою її відремонтувати.

До протестувальників приїхав заступник начальника ДП «Чернівецький облавтодор» Микола Чорненький і пообіцяв, що з завтрашнього дня будуть розпочаті ремонтні роботи на ділянці дороги від Чернівців до райцентру Заставна. Чиновник у присутності селян підписав відповідні документи про початок ремонтних робіт, повідомляє «УНІАН».

Місцеві жителі розблокували дорогу і пообіцяли, що якщо ремонт не почнеться, то вони знову вийдуть на акцію протесту, і людей буде набагато більше.

Нагадаємо, сьогодні з 09:00 близько сотні жителів Заставнівського району Чернівецької області у районі села Задубрівка перекрили автомобільну дорогу із Чернівців до райцентру Заставна, яка перебуває в аварійному стані, вимагаючи її ремонту. На трасі по обидва боки накопичилося до 40 автомобілів і автобусів. Дорога не центральна і прокладена до райцентру Заставна лише по селах Кіцманського та Заставнівського районів. Люди заявляли, що не припинять перекривати трасу, поки з ними не зустрінеться керівництво облавтодору та області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220