Київська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на колишнього головного психіатра Служби безпеки України, полковника у відставці Олександра Матюху. Про це в коментарі ForUm'у повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю столичного Управління МВС.

Як повідомляється, інцидент стався в суботу близько 13:00.

«Машину Матюхи на дорозі «підрізало» інше авто, в якому знаходилася жінка і двоє чоловіків. Полковник у відставці вийшов зі свого автомобіля і почав пояснювати водієві авто, що підрізало його, Правила дорожнього руху. У відповідь на це молоді люди також покинули свій автомобіль і застосували силу до Матюхи», - розповіли в прес-службі.

Після інциденту потерпілий викликав «швидку» допомогу і міліцію, а також написав заяву в правоохоронні органи, повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю.

«Наступного ранку Матюха потрапив до лікарні з серцевим нападом», - повідомили ForUm'у.

За фактом нападу на полковника у відставці відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу «Хуліганство».

«Наразі встановлюється автомобіль нападників і свідки інциденту», - розповіли у відділі по зв'язках з громадськістю столичного главку.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

329