Міністерство доходів і зборів України обіцяє швидко і без затримок пропускати паломників на територію України на святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі

«З метою запобігання виникненню ситуативних черг і спрощенню процедури перетину кордону на період проведення святкових заходів з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі, яке відзначається 27-28 липня, на митних пунктах пропуску, в разі необхідності, буде збільшено кількість інспекторів, організовані виносні робочі місця безпосередньо на смугах руху. Усі митні процедури будуть проводитися швидко і без затримок», - йдеться в повідомленні відомства.

За необхідності міністерство організовує реверсивні смуги руху в автомобільних пунктах пропуску через кордон України.

З метою прискорення перетину кордону та зменшення часу, необхідного для проходження контрольних процедур, у пунктах пропуску через державний кордон України застосовується двоканальна система, де кожен самостійно вибирає відповідний канал пропуску («зелений коридор» чи «червоний коридор»).

Працівники Міндоходів надаватимуть необхідну консультаційну допомогу платникам податків з питань дотримання вимог Податкового та Митного кодексів України в рамках підготовки та проведення заходів, присвячених 1025-річчю хрещення Київської Русі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

294