Інформація про спроби сфальсифікувати медичні висновки про стан здоров'я 29-річної мешканки селища Врадіївка, побитої і зґвалтованої співробітниками міліції, підтвердилася. Про це генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив під час заслуховування оперативної інформації МВС і СБУ щодо службових розслідувань подій на Миколаївщині, повідомляє прес-служба ГПУ.

«Встановлено, що дані заяви не підтвердилися. Оскільки медики лікарні, в яку була доставлена ​​потерпіла, не проводили судово-медичних оглядів і не робили висновків щодо характеру її тілесних ушкоджень», - сказав він.

Нагадаємо, прокурор Миколаївської області Андрій Курись заявив, що прокуратура перевіряє на наявність фальсифікації медичний висновок лікарів Врадіївської центральної районної лікарні.

Як повідомлялося, міліціонер і таксист були затримані 28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. Ще один міліціонер, Євген Дрижак, затриманий пізніше, 2 липня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257