У засіданні Київського районного суду Харкова, який слухає кримінальну справу про порушення в діяльності корпорації «Єдині енергосистеми України», оголошено перерву до 15.00 16 серпня.

Відповідне рішення ухвалив головуючий суддя Костянтин Садовський, враховуючи відсутність у залі судових засідань підсудної екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та її захисниці Євгенії Тимошенко, повідомляє «УНІАН».

«Вислухавши думку учасників процесу з приводу поставленого на розгляд питання, суд ухвалив вважати неможливим розгляд справи за відсутності підсудної Тимошенко Юлії Володимирівни та її захисника Євгенії Тимошенко», - сказав Садовський.

Під час судового засідання представники держобвинувачення запропонували перенести слухання у зв'язку з відсутністю Тимошенко.

У свою чергу, сторона захисту в черговий раз виставила перед судом вимогу розглянути клопотання про закриття кримінальної справи щодо ЄЕСУ у зв'язку з відсутністю в діях Тимошенко складу злочину.

Як повідомляв ForUm, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко подала письмову заяву, в якій відмовилася від етапування на засідання суду 5 липня в Харкові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198