Президент України Віктор Янукович затвердив Національну програму співпраці Україна - НАТО на 2013 рік.

Відповідний указ №371/2013 від 5 липня розміщено на офіційному сайті Глави держави.
Президент доручив Кабінету Міністрів забезпечити координацію діяльності центральних органів виконавчої влади з виконання Річної національної програми.
Центральним органам виконавчої влади за участю інших державних органів, залучених до виконання Річної національної програми, доручено внести у місячний строк Міністерству закордонних справ України пропозиції про притягнення допомоги НАТО, необхідної для виконання визначених у Річній національній програмі основних заходів; подати до 20 грудня 2013 р. Міністерству закордонних справ звіти про виконання Річної національної програми.
МЗС доручено подати до 10 січня 2014 р. Кабміну узагальнену інформацію про стан виконання Річної національної програми для дальшого інформування Президента.

Також Глава держави доручив Державному комітету телебачення і радіомовлення, Міністерству закордонних справ за участю інших державних органів, залучених до виконання Річної національної програми, забезпечити регулярне інформування громадськості про хід та результати її виконання.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

507