Підприємець намагалася спалити себе у приміщенні державної виконавчої служби Чернігова, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС в області.

Повідомлення до міліції від працівників центрального відділу державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції про те, що до них на другий поверх зайшла 56-річна мешканка Чернігова, приватний підприємець, надійшло 3 липня близько 10:50.
У жінки за рішенням суду було заарештовано і реалізовано майно за неповернення кредиту в сумі 40 тис. доларів і 16 тисяч гривень.

«Після серії образливих висловлювань на адресу працівників ДВС вона вимагала повернення їй майна, а потім дістала заздалегідь принесену в сумці дволітрову пластикову пляшку з бензином, облила себе і речі в кабінеті. Погрожуючи все підпалити, жінка дістала сірники, але завдяки реагуванню працівників виконавчої служби, пожежі вдалося запобігти», - йдеться в повідомленні.

Жінку затримали співробітники міліції. За фактом замаху на умисне пошкодження майна, скоєного загальнонебезпечним способом, що могло призвести до загибелі людей або інших тяжких наслідків, відкрито кримінальне провадження.

Також з метою перевірки дотримання законності в діяльності працівників ДВС при реалізації майна жінки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Ведеться розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

526