Унаслідок ДТП у Миколаєві постраждали співробітники Врадіївського райвідділу міліції.

Як повідомляє прес-служба Державної служби охорони МВС України, ДТП сталася близько 10.00. Зіткнулися службовий автомобіль ДСО, який супроводжував грошові кошти і цінні папери в рамках договору з одним з банків Миколаєва, і автомобіль Hyundai, в якому знаходилися співробітники Врадіївського райвідділу міліції та Управління Служби безпеки Миколаївської області. Hyundai, за кермом якого був цивільний, прямував до слідчого управління обласної прокуратури.

«Водій Hyundai проігнорував заборонний сигнал світлофора і виїхав на перехрестя, після чого сталося зіткнення зі службовим автомобілем ДСО. Є постраждалі з різними травмами в обох автомобілях», - зазначили в прес-службі.

При цьому в ДСО підкреслили: «Наразі немає підстави для будь-якої політизації цієї ДТП».

У Hyundai знаходилося четверо міліціонерів Врадіївського райвідділу і троє співробітників СБУ. Унаслідок ДТП постраждали троє міліціонерів, у машині ДСО постраждав водій.

У той же час в обласній прокуратурі зазначили, що під час зіткнення двох автомобілів у жодному з них не було осіб, заарештованих у кримінальному провадженні щодо «врадіївської справи».

На даний момент всі четверо підозрюваних утримуються в Миколаївському слідчому ізоляторі і в ізоляторі тимчасового утримання.

Нагадаємо, сьогодні, 5 липня, в Миколаєві на перехресті вулиць Нікольської і Артилерійської сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля ВАЗ «2109» Управління ДСО при УМВС України в Миколаївській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

360