Експерти з організації CIS-EMO Володимир Артеменко та Олег Верник планують працювати на довиборах у 224-й виборчій дільниці (м. Севастополь) у тісному контакті з активістами громадянського руху «ОПОРА». Про це заявив Артеменко.

За його словами, під час відвідувань виборчих дільниць на окрузі він зіткнувся зі слабо підготовленими черговими членами дільничних виборчих комісій, які, за його словами, «просто не уявляли, що їх очікує». Тим часом, за даними ЗМІ, координатор «Опори» Ольга Айвазовська вже написала проект підсумкових висновків міжнародних спостерігачів, в якому констатується, що влада використала весь наявний у її розпорядженні адмінресурс для забезпечення перемоги провладного кандидата Вадима Новинського, пише «From-ua».

Тому «вибори є непрозорими і недемократичними», «зафіксовані численні порушення виборчого законодавства», «вибори не відображають реального волевиявлення жителів Севастополя».

У матеріалі «УНІАН» керівник CIS-EMO Олексій Кочетков звинувачується в організації «замовних моніторингів» виборів, вимаганні великих сум грошей за «правильні результати міжнародного моніторингу».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170