Червоноградським міськвідділом міліції Львівської області відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 ч.4 КК України (хуліганство) щодо 16-річного місцевого жителя, який завдав тілесних ушкоджень із пневматичного пістолета кільком місцевим жителям. Про це повідомляє ГУ МВС України у Львівській області.

Згідно з повідомленням, у чергову частину Червоноградського міськвідділу надійшло повідомлення із приймального відділення Червоноградської міської лікарні про те, що за медичною допомогою звернувся 18-річний місцевий житель. У голові хлопця медики виявили чужорідне тіло. За словами потерпілого, тілесні ушкодження йому заподіяв візуально знайомий хлопець, який стріляв із пневматичного пістолета у дворі будинку по вул.Стуса.

У цей же день у міську лікарню для надання медичної допомоги був доставлений 22-річний місцевий житель з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забоїв волосистої частини голови.

Працівники Червоноградського міськвідділу затримали 16-річного місцевого жителя після того, як на черговий пульт підрозділу надійшов сигнал тривоги з одного із магазинів міста. Продавець розповіла, що бачила, як невідомий стріляв із пістолета у людину, і тому натиснула сигнальну кнопку.

При обстеженні прилеглої території зловмисника затримали, у нього був вилучений пневматичний пістолет KWC.

У ході попереднього розслідування даного кримінального провадження було виявлено додатковий злочин. Як виявилося, ще 1 травня неповнолітній у дворі будинку по вул.Стуса із вищевказаного пневматичного пістолета вистрілив у червоноградця, якому завдав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми.

Як пояснив хлопець, пістолет він придбав в одному із магазинів.

Як наголошується у повідомленні, дії, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239