Глава парламенту Володимир Рибак не бачить необхідності в проведенні позачергової сесії Верховної Ради, але в разі необхідності готовий підписати відповідний документ. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу в парламенті.

«Я, звичайно, сумніваюся у проведенні позачергової сесії, але у разі необхідності ... немає питань, я все підпишу, і ми її зможемо провести, але для цього немає необхідності», - сказав Рибак.

За його словами, парламент на найближчій сесії має прийняти два важливих законопроекти. «Перший - це закон про прокуратуру і законопроект про виборчу систему. Кодексу з виборів у нас не буде, але закон ми повинні прийняти, щоб уникнути таких ситуацій, які у нас з'явилися на 5 округах», - підкреслив Рибак.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні був останній день роботи другої сесії Верховної Ради VII скликання. Третя сесія парламенту відкриється 3 вересня.

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Олександр Єфремов не бачить підстав для проведення позачергової сесії парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201