Вигнаний сьогодні із фракції «Батьківщина» народний депутат Василь Кравчук є ідейно переконаним депутатом, і Партія регіонів не робила спроб його перекупити. Про це на брифінгу заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов, передає кореспондент ForUm’y.

«Звинувачення опозиції в наш бік - це межа цинізму. Взагалі-то, я добре знаю нардепа Кравчука, ми працювали разом з ним у минулому скликанні у регламентному комітеті. Це ідейно переконаний депутат і те, що сьогодні відбувається у «Батьківщині», мене просто дивує», - сказав Єфремов.

На його думку, це схоже на заміщення народних депутатів від партії «Батьківщина» нардепами, які раніше входили у партію «Фронт змін». «Ні в якому разі не можна прикриватися тим, що хтось когось перекуповує. Це верх цинізму, це неправда, це відверта брехня. І це неповага, насамперед, до своїх колег по фракції», - сказав Єфремов.

Нагадаємо, сьогодні фракція «Батьківщина» виключила зі своїх лав Василя Кравчука за зраду українського народу і систематичне порушення рішень фракції щодо голосувань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

527