3 липня внаслідок значних опадів було підтоплено кілька населених пунктів Криму. Про це повідомляє ДСНС Криму.

Згідно з повідомленням, зокрема, 4 райони Криму постраждали від негоди. Через значні опади підтопило Кіровський, Бахчисарайський, Первомайський райони і Судак.

О 15.45 в службу порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Владиславівка Кіровського району на вул. Степова підтоплені садиби 10 приватних будинків, рівень води склав 10 см. На місці події працювали 2 мотопомпи, екскаватор сільради, пожежно-рятувальний автомобіль, 5 осіб сільради. Відкачано 400 кубометрів води.

У той же час, в Бахчисарайському районі в с. Сінапне на вул. Комсомольська підтопило будинки та підвали 4 приватних житлових будинків, рівень підтоплення склав 40 см. Рятувальники за допомогою спеціальної техніки відкачали 420 кубометрів води.

У Первомайському районі в с. Правда у зв'язку з сильними зливами в черговий раз сталося підтоплення 7 приватних будинків. Рівень підтоплення склав 10 см. За допомогою спеціальної техніки був виритий дренаж. Станом на 06.00 4 липня відкачано 950 кубометрів води.

Крім того, в селищі Морське, під Судаком, ввечері 3 липня, зійшов селевий потік. Через багатоденні зливи рівень води в місцевій річці Шелен сильно піднявся. До місця події виїжджала мобільно-оперативна група Судацького міського відділу. Рятувальники встановили, що після сильних опадів підтоплено садову ділянку на вулиці Леніна 4, площа підтоплення склала 0,3 га. Після закінчення дощу рівень води спав до нуля.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197