Підприємцям, які самовільно зайняли землі столичного Гідропарку, вручено приписи з вимогою звільнити територію у триденний термін. У разі невиконання приписів, демонтаж буде здійснено примусово. Про це повідомляє Генеральна прокуратура з посиланням на прес-службу Дніпровської екологічної прокуратури.

Згідно з повідомленням, співробітниками Київської міжрайонної екологічної прокуратури спільно з відділом контролю за благоустроєм Дніпровської районної у м. Києві держадміністрації в Гідропарку проведена перевірка законності розміщення тимчасових споруд і літніх майданчиків.

Перевіркою встановлено, що суб'єкти господарської діяльності, за відсутності дозвільної документації, самовільно встановлюють на території острова малі архітектурні форми і літні майданчики, які надалі використовуються як заклади громадського харчування.

Тільки за один день перевірки таким підприємцям вручено дев'ять приписів з вимогою самовільно усунути порушення норм чинного законодавства. У зв'язку з тим, що незаконослухняні підприємці намагаються уникнути одержання приписів, закриваючи свої заклади під час перевірок, перевірки триватимуть і надалі, зазначають у прокуратурі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114