Учора, 3 липня, київське «Динамо» і санкт-петербурзький «Зеніт» розійшлися результативною нічиєю 3:3 у третьому турі Об'єднаного турніру українських і російських команд.

Вже на восьмій хвилині півзахисник киян Денис Гармаш реалізував вихід один на один після пасу Андрія Ярмоленка. Наприкінці першого тайму гості НСК «Олімпійський» зрівняли рахунок після точного удару португальського півзахисника Данні.

На початку другого тайму господарі поля вийшли вперед завдяки зусиллям бразильця Дуду. Але за 15 хвилин до кінця матчу чорногорський нападник пітерців Лука Джорджевич спочатку асистував Олександру Кержакову, а незабаром відзначився сам. Динамівцям вдалося врятувати матч на 90-й хвилині, коли після подачі Мігеля Велозу португальський захисник «Зеніту» Нету зрізав м'яч у свої ворота, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Крім того, вчора донецький «Шахтар» поступився московському «Спартаку» з рахунком 0:2 в матчі об'єднаного товариського турніру українських і російських команд.

На 43-й хвилині матчу, який проходив у Москві на стадіоні імені Едуарда Стрельцова в середу, рахунок відкрив вірменський нападник «Спартака» Юра Мовсісян. А на 75-й хвилині перевагу «червоно-білих» подвоїв Павло Яковлєв.

На зустрічі були присутні 7 тис. глядачів.

Як раніше повідомляв ForUm 1 липня «Шахтар» і «Спартак» розійшлися нульовою нічиєю на «Донбас Арені».

30 червня «Динамо» обіграло «Зеніт» у Києві з рахунком 2:1.

Таким чином, після трьох турів Об'єднаного турніру «Динамо» лідирує, набравши 7 очок. Донецький «Шахтар» і московський «Спартак» набрали по 4 очки, в активі «Зеніта» лише один пункт.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

774