Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує новий конкурс на виробництво щотижневої телевізійної програми, яка повинна висвітлювати питання, що стосуються Європейського Союзу і співробітництва між ЄС та Україною, повідомили в Представництві ЄС в Україні.

Програма виходитиме в ефір 1-3 рази на тиждень і транслюватиметься в прайм-тайм на загальнонаціональному українському телеканалі. Крім того, випуски телевізійних новин повинні щотижня транслюватися на українських регіональних телеканалах.

Програма повинна бути спрямована на групи, здатні поширювати інформацію серед українського суспільства, зокрема, на представників громадянського суспільства та академічних кіл, бізнесу та медіа, а також на державних службовців. Також цільовою групою програми повинні бути молоді люди у віці від 15 до 30 років, повідомляє «УНІАН».

У сюжетах слід зосереджуватися на проблемах, цікавих для широкої громадськості. Програма може висвітлювати питання і події в ЄС, в Україні і в країнах - сусідах ЄС. Крім того, в сюжетах необхідно робити особливий акцент на питаннях, пов'язаних з проектами, які реалізуються в рамках співпраці між ЄС і Україною, а також з відчутними результатами цих проектів для українських громадян.

Як зазначили в Представництві ЄС, всі потенційні претенденти, що відповідають критеріям відбору, запрошуються для представлення своїх початкових заявок на участь у конкурсі. На їх основі будуть відібрані 4-8 претендентів, яких запросять до підготовки детальної заявки. Останній термін подання початкової заявки - 31 липня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228