У селищі Врадіївка Миколаївської області, де днями сталося резонансне зґвалтування Ірини Крашкової, міліція затримала п'ятьох журналістів.

Знімальні групи телеканалів «1+1», «ТВі» і кореспондент сайту «Лівий берег» намагалися поговорити з колишнім керівником Врадіївського відділенні міліції, підполковником Віталієм Синицьким.

Журналісти прийшли до нього додому, але дружина пана Синицького викликала наряд міліції.

Зараз, як повідомляє «ВВС Україна», журналістів допитують у приміщенні місцевого відділення міграційної служби, оскільки міліцейська дільниця у Врадіївці досі не працює.

Проти журналістів відкрили кримінальне провадження за статтею 182 Кримінального кодексу про порушення недоторканності приватного життя.

Нагадаємо, міліція відкрила кримінальне провадження за фактом заворушень і штурму райвідділу міліції в селищі Врадіївка Миколаївської області.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист були затримані 28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. Ще один міліціонер Євген Дрижак затриманий пізніше - 2 червня.

Вночі 1 червня в смт Врадіївка більше тисячі місцевих жителів почали штурм райвідділу міліції, вважаючи, що ще одного учасника злочину, Дрижака, безпідставно залишили на волі.

Під час сутичок постраждали кілька людей, яких відправили до лікарні.
Президент України Віктор Янукович узяв розслідування справи про зґвалтування під особистий контроль.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

506