Жертву «врадіївського зґвалтування» Ірину Крашкову сьогодні вранці перевели в окрему палату нейрохірургічного відділення Миколаївської міської лікарні швидкої медичної допомоги. Про це повідомив рідний брат Ірини Геннадій Крашков.

«У палаті - душ, туалет, все зручно, - сказав Крашков. - Є два ліжка, з Іриною постійно знаходиться моя дружина Наталя. Я їжджу щодня під Врадіївку на роботу».

За словами Крашкова, Ірина почувається краще, незважаючи на вчорашнє різке погіршення самопочуття після проведення впізнання: прямо в палаті серед чотирьох молодих чоловіків Ірина відразу ж вказала на Євгена Дрижака, який зґвалтував її першим. Після впізнання Ірині стало зле, повідомляє «УНІАН».

Брат постраждалої також повідомляє, що лікарі планують операцію на черепі через численні важкі ушкодження, проте поки про дату операції говорити рано: стан постраждалої необхідно стабілізувати. Палату Ірини цілодобово охороняють два співробітники служби безпеки.

Як сказав Крашков, вдома, у Врадіївці, Ірину чекають її матір та 11-річний син Діма.

Необхідні медикаменти на перший час рідні Ірини закупили на кошти, які зібрали односельці. Коли цей запас вийде, то Ірина лікуватиметься за рахунок бюджетних медикаментів, як пообіцяла родині постраждалої начальник управління охорони здоров'я Миколаївської ОДА Світлана Хотіна.

Як повідомляв ForUm, у ніч з 1 на 2 липня Врадіївський районний відділ міліції в Миколаївській області пікетували кілька сотень місцевих жителів з вимогами затримання капітана міліції Євгена Дрижака, на якого 29-річна Ірина Крашкова вказує як на учасника її зґвалтування.

Наказом міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з посади усунений начальник Управління МВС України в Миколаївській області Валентин Парсенюк і звільнений керівник Врадіївського райвідділу міліції.

Увечері 2 липня прокуратура Миколаївської області затримала капітана Врадіївського райвідділу міліції Євгена Дрижака.

28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень були затримані лейтенант міліції Дмитро Поліщук
і таксист Сергій Рябіненко.

Президент України Віктор Янукович узяв розслідування справи під особистий контроль.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

351