Тіна Кароль переїжджає в заміський будинок, який подарував їй чоловік. Про це ЗМІ повідомили в оточенні співачки.

Кажуть, що після смерті Євгена Огіра Тіна не продаватиме садибу, а восени хоче спробувати почати там нове життя разом з сином Веніаміном. У садибі Тіна Кароль та Євген Огір повинні були справити новосілля півроку тому.

Жителі Зазим'я вже чекали відомих сусідів. Але тепер лише співчувають співачці. Триповерховий будинок Євген Огір подарував коханій у 2008-му і називав його родовим гніздом.

Жителі селища кажуть: сам керував будівництвом і востаннє приїжджав сюди близько півроку тому. Тоді ж на даху розмістив для коханої символ - скрипковий ключ. Але переїжджати Кароль не хоче, поки не наведе порядок у дворі і не озеленить територію.

За словами робітника, щоб тут все прибрати, знадобиться кілька місяців. На 30 сотках гори дощок, висока трава, котлован для басейну, що заріс бур'янами.

Незважаючи на чутки, які поширилися в ЗМІ відразу ж після смерті Євгена Огіра, що нібито Тіна Кароль хоче продати будинок, співачка вирішила його залишити і почати там нове життя. Принаймні, в оточенні співачки запевняють, що продавати будинок, який побудував улюблений Женя, Кароль не буде. Вона хоче жити саме там, де мріяла жити разом з Огіром. Саме тому зірка і привезла у своє майбутнє житло карусель, яку виготовили спеціально для кліпу «Пам'ятаю», присвяченого покійному чоловікові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1944